Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS

14 ápr

 

Sokan és nagyon sokáig vártak erre az anime-re, a Magical Girl Lyrical Nanoha 3. szezonjára, de végre itt van! ^^

Nos sok-sok év telt el a második szezon óta, Nanoha és barátai már nem azok az édes kis harmadikos kislányok, akik voltak… Most édes tinik, legalábbis egyelőre édesnek tűnnek, de remélem ez változik majd egy kicsit, és megmutatják később, hogy ők igenis összetett személyiségek ^^

Már az első részben találkozunk két új szereplővel, Subaru-val és Tia-val, akik épp azon vannak, hogy a mágus ranglétrán a C szintről a B-re lépjenek át. Két hősünk eléggé érdekes fegyverekkel rendelkezik. Subaru-nak van vmiféle fém kesztyűje, aminek segítségével hatalmasakat tud ütni, és még képes Nanoha Divine Buster-ére is. Tia remekül ért a különböző varázsigékhez, és va negy pisztolya.

Az első rész az igazából elmegy azzal, hogy ezket a szereplőket megismerjük… és a második rész is. A második epizódból azonban azt is megtudjuk, hogy Hayate lét re akar hozni egy új egységet, amibe Subaru-t és Tia-t is bevennék. Plussz még lesz két gyerek mágus is másik világokból, meg hát ott vannak még Hayate “szolgái”, Signum és a többiek.

Hogy mit szeretek ebben a sorozatban, annak ellenére, hogy nem vagyok híve a magical girl anime-knek? Azt, hogy eléggé hamar felrúgták a kliséket már az első sorozatban. A gonosz nem volt igazán gonosz, és nem azzal telt el 50 rész, hogy a főszereplő vmi szörnyeket hajkurász. De a legeslegjobb rész az egészben a fegyverek, amik angolul ill németül beszélnek! Mindig elröhögöm magam, amikor Raging Heart megkérdezi szép nőies géphangján, hogy “Am I set up?” XD Ja, és plussz van Ueda Kana, ami ugyebár csak jó lehet, és még Rein is moe, szal ígéretes a dolog….

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s