Monster Princess – avagy másik címén Princess Resurrection

19 ápr

Elsőre azt hittem, hogy a Murder Princess lesz ez, csak valaki alternatív címet adott neki, de nem ^^’

A tötrénet elején megismerkedhetünk Hiro-val, aki épp a nővéréhez költözik, vagyis költözne… Csakhogy a ház, melyben a nővére várja eléggé elhagyatott, és nem túl barátságos.

Hiro a városban kezdi el keresni a nővérét, csakhogy egy kis apró baleset éri. Épp egy lányt meg ment a rá zuhanó acélcsövektől vagymktől, melyek maguk alá temetik őt. A lány ahelyett, hogy megköszönné a dolgot vagy aggódna, eléggé ridegen reagál…

Hiro-t kórházba viszik, és…………… Hiro meghal ^^’ Megjegyzem, még 10 perc sem telt el az egészből, de a főhősünk már meghalt 😀

Hiro nővére Sawawa közben visszatér a házba, és elkezdi rendbehozni, lévén hogy ő egy szobalány (nagy mellekkel), és felkészül az úrnő érkezésére.

Az úrnő nem más lesz, mint a lány, akit Hiro megmentett. A lány nélkül előszőr csak aprócska szolgája Flandre(röviden csak Flan-chan) érkezik meg, aki eléggé erős, viszont nem igazán beszéli az emberi nyelvet…. Szókincse a fhunga és hunga “szavakból” áll. (Bár gazdája valahogy mégis megérti, mint mond…)

Közben a már említett lány, akinek a neve Hime, éppen a kórház hullaházában végez valamiféle mágiát, mellyel visszaülteti Hiro mellkasába az “élete tüzét”. Eztuán távozik.

Hiro hamarosan magához tér, és hát kicsit kiakad a hely miatt, ahol ébred… ami logikus ^^’ Majd azon kapja magát, hogy valamilyen okból kifolyólag rohan Hime háza felé… mikre nem képes a tudatalatti és a mágia ^^

Az ok, amiért Hiro rohan pedig az, hogy Hime-t megtámadja egy falka farkas, és azok vezére, Wildman, akit én farkasemberként kategorizálnék. Flan-chan egészen jól védi gazdáját, ami nem csoda, mert mint kiderül, ő egy robot. De Hime-t sem kell félteni, kardjával remekül félbe tudja vágni a dögöket.

Hime és Wildman egy nem túl érhető társalgást folytatnak, aminek a lényegét gondolom majd csak később fogjuk megérteni. Wildman végül maga is rátámad Hime-re, erre az addig a fák mögött meghúzódó Hiro kettejük közé rohan…. És már megint meghal… vagy legalábbis valami olyasmi, mivel Wildman mancsa eléggé nagy lyukat hagyott a hasában. Hiro “elterelő manőverének” köszönhetően Hime meglepetésszerűen rátámad Wildman-re, és megöli.

Hiro szenved a földön, mikor Hime közli vele, hogy ő kicsoda, és hogy rendelkezik azzal a képességgel, hogy a halott lényeket fel tudja éleszteni. Az így felélesztett lények örök életet kapnak, amíg Hime közelében maradnak, aki így valamiféle energiával látja el őket (legalábbis ha jól értettem a dolgot ^^’).

Hiro számára azonban az a legfontosabb, hogy Hime épségben van. Ezalapján Hime úgy dönt, hogy szolgájává teszi Hiro-t…egy örökké valóságra….

Hmmm… nos, mit is gondolok erről az anime-ről. Először is az openineg jó, az ending meg ALI Project, szóval az is remek ^^ A történet így összességében nem nyűgözött még le, de hát ez csak az első rész… Ami vicces, hogy úgy töltöttem le délután a részt, hogy nem tudtam, miről szól. Még Anime News Network-ön se volt róla leírás…. Persze miután megnétzem már fenn volt a leírás 😀 A grafika… nem rossz, de lehetne szebb is. Az akció jelenetek nem voltak eléggé szépen kidolgozva szerintem. Ilyen szempontból a Murder Princces sokkal jobb volt. Viszont Hime hangja nem más, mint Kawasumi Ayako, alias Saber a Fate/Stay Night-ból, ami feldobja a dolgot ^^ Hiro hangja Oura Fuyuka, de asszem már hozzászoktam, hogy a fiú főhősöknek lnői seiyuu-j van ^^’ Ja, és lesz majd benne Noto Mamiko és Shimizu Ai is valamikor yay ^_^

Ja és még valami, teljesen mindegy, hogy a szereplő milyen, gonosz vagy jó…. kardot nyalni akkor is szexi XD

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s