Monster Princess 2-3.

30 ápr

Hát, őszintén megmondom, hogy az anime második és harmadik része semmivel sem lett jobb, mint az első sőt… ha lehet azt mondani, még rosszabb.

A második részben Hime-t megtámadja egy láthatatlan ember, aki valami damilszerűséggel vonja körbe a házat, amihez ha hozzáérsz beléd vág.

Természetesen Hiro a rész alapján sokszor meghal, a növére meg általában mindig a kavézóban csücsül, és valamilyen fagylaltkelyhet fogyaszt.

Végül Hime és társai elgyőzik a láthatalan embert, és ennek mellékhatásaként felgyújtják a házat, amit utána újra kell építeni.

A harmadik részben megjelenik egy új szereplő, Lisa, aki Wildmannek a kishuga, és elhatározota, hogy megbosszulja a bátyját, ezért motoján betöri a ház ablakát, és készen áll, hogy megölje Hime-t.

Csataközben persze Hiro megint meghal, Lisa és Hime beszélgetést folytatnak, miközben gyepálják egymást, és végre kiderül, hogy Wildman azért támadt rá Hime-re, hogy megvédje Lisa-t. Lisa ezek után persze nem akarja már megölni Hime-t… és ennyi.

Előre láthatólag mi fog történni a következő részekben? Hiro sokszor meghal, Hime-t sokan megtámadják, de persze valahogy mindenkit legyőznek, és a sorozat vége felé majd biztos megjelenik az ellenség fővezére is, aki Hime bátyja, és majd vele is csatázni fognak, és majd győznek, és happy end………………. Egyre kevésbbé tetszik ez a sorozat, de komolyan. Nem igazán jelent jót, hogy a legjobban az endinget várom, mert az ALI project, és azt szeretem ^^’ A legrosszabb az egészben, hogy az egész a harcokra épül, de a harcok még mindig nem szépek… Mindenesetre addig nézni fogom ezt az animét, amíg meg nem jelenik benne Noto Mamiko. Mert eddig azért Kawasumi Ayako csodás hangja magában nem elég ahhoz, hogy élvezhető legyen a műsor ^^’ Főleg mivel az ő gyönyörű hangját egy rakás másik most futó animében lehet hallani, csak úgy, mint Noto Mamikoét is.

Azért volt jó is ebben a harmadik részben: Hime kijelentette, hogy nincs elég szolgája, vagyis harcosa, aki megvédené. Erre Flan-chan hozott neki egy döglött macskát….

Aztán a rész végén, amikor megint felmerült ez a probléma, Flan-chan hozott egy döglött patkányt…. Na akkor azért kicsit elszakadt Hime-ben a cérna 😀

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s