Monster Princess 4 – A halak támadása…

10 máj

Nos igen…. asszem most ide nem írok semmi bevezetőt, térjünk rá a történetnek nevezhető valamire, amit tulképpen össze tudnék foglalni két mondatban is akár… de azért mégis csak többen fogom.

Liza beszélni akar Hime-vel, ezért a kastély előtt settenkedik, amikor arra jár Hiro. Hirtelen azonban egy száguldó kocsi, amiben Hime ül, elrabolja Hiro-t. Liza utánuk ered.

Az üldözés egészen addig folyik, amíg meg nem érkeznek Hime tengerparti villájába, ahol Liza természetesen kijelenti, hogy ő nem nyaralni jött, meg egyáltalán mi a fenének kellett idejönnie? Hime felhívja rá a figyelmet, hogy Liza magától jött ide, de hogy megmutassa, milyen rendes, elengedi Liza-t és Hiro-t az aquaparkba, meg jet ski-zni.

Liza és Hiro ki is próbálják a jetski-t…

Liza továbbra is beszélni akar Hime-vel, de még mielőtt ezt megtehetné az ellenség, akik ezesetben halemberek, vagy mik, elsüllyesztik a házat. Ennek következtében Flan a tenger mélléyre süllyed, mert hát android. A többiek egy hattyú formájú vizibiciklin menekülnek. Miközben Liza és Hiro pedáloznak, Hime egy kalapáccsal gyepálja az ellenséget. A kalapács hangja iszonyatosan jó ^^

Végül kikötnek egy szigeten, ahol a halemberek körbekerítik őket, elfogják, megkötözik, és Hime-t felkötik egy rohadt nagy rúd tetejére, aminek az aljában tüzet gyújtanak… ez máglya akar lenni? O_o

És íme a halmerbek vezetője, aki legalább annyira ronda, mint az összestöbbi társuk, és legalább annyira hülye is…

Hime elég hamar rájön, hogy akarnak tőle vmit, hiszen még nem halt meg… egyértelmű, hogy azt akarják, Hime adjon nekik halhatatlanságot. De Hime elmagyarázza, hogy ez nem olyan egyszerű, mert ahhoz előbb meg kell halni. Ekkor feltűnik valahonnan, egy hegyméretű halember…. most komolyan, eddig hol bújkált? Vagyis inkább hol volt képes elbújni?!

Na szóval ez a nagy halemebr azt mondja, hogy Hime hazudik, de a többiek egyértelmáen nem akarnak halál árán örökéletet nyerni. Viszont a behemót rávilágít a tényre, hogy nagyot fognak még szívni, ha kiderül, hogy foglyul ejtették a királyi család egyik tagját, szóval nem engedhetik el Hime-t. Hime felajánlja, hogy párbajozzanak, és ha a halember győz, akkor ő mindent elfelejt az itt történtekről. Ők belemennek a dologba, elkezdődik a párbaj…. Persze Hiro hirtelen a behemót és Hime közé ugrik tök fölöslegesen, és a behemót akkorát behúz neki, hogy messzire repül.

A párbaj folytatódik, de most hirtelen Liza lép közbe, aki egy mozdulattal szétszakítja a kezeit összefogó kötelet.

Ez felvet bennem egy kérdést: Miért most? Mármint… ha ilyen egyszerű volt a dolog, akkor miért csak most? Miért nem mondjuk 10 perccel előbb csinálta? Kiszabadíthatta volna Hime-t is, meg Hiro-t is meg minden…. Na mind1….

Szóval Liza megküzd a behemóttal, először nem nagyon kerekedik felül, de aztán hirtelen rájönnek, hogy “jah, ma telihold van”, és ezért Liza fantasztikusan erős lesz hirtelen, és lenyomja a behmótot. Behemótunk utolsó reakciója még az eszméletvesztés előtt, hogy elpirul Liza látványától.

Hime persze eltekint attól, hogy megbüntesse a halembereket, mert hát mindannyian ugyanazt az ellenséget utálják: a királyi családot. Ezután a halemberek segítenek kihalszáni a tengerből a házat, meg egyéb dolgokat… pl Flan-t meg Hiro-t…

Közben Liza végre elmondja, amit akart: meg akarja ölni azt, aki a bátyját manipulálta, tehát Hime fivérét, ezért azonban Hime közelében kell maradnia. Hime beleegyezik. Hát igen… végülis jól jön neki valaki, aki tud is harcolni, nem csak meghalni folyton, mint Hiro…

Ja, és igen khm… While battling eachother, love was born XD

A rész végén Liza szépen megkéri Hiro-t, hogy ebédeljen vele ^^

És egy kis előzetes a következő epizódból, amiben végre lesz Noto Mamiko is:

Nos… ez a rész jobb volt mint a többi. Ennek ellenére még mindig nem jó az anime, de hát legalább egy kicsivel jobb. Liza aranyos volt, mikor pirult, általában vicces is volt. Hime-nek még mindig vannak jó beszólásai, Hiro pedig még mindig meghal. A halemberek iszonyatosan bénán voltak megrajzolva, a csatajelenetek rosszak, és a cselekmény egyes részei abszolút nem logikusak, viszont maga a történet rémesen kiszámítható, és fordulatoktól mentes. Flan “hungázása” pedig idegesítő. Hogy mégis miért nézem én ezt a sorozatot? Mert még mindig nem adtam fel a reményt, és mert az opening és az ending még mindig jó. Ráadásul ezekből úgy tűnik, hogy Noto Mamiko-sama vámpírt fog alakítani *_*

Reklámok

2 hozzászólás to “Monster Princess 4 – A halak támadása…”

  1. Manitu május 11, 2007 - 1:49 du. #

    Ha már gyilkos hercegnő, akkor a Bee Train verziójára szavazok.

    Noto-sama… Noto-sama… nem csábulok el, azért sem kezdem el nézni…

  2. sunyinyufi május 11, 2007 - 1:52 du. #

    Egyértek, ez a sorozat továbbra is vacak… de hamár elkezdtem kitartok legalább Noto-sam fellépéséig ^^ Aztán ha ez sem lesz jó, akkor megy a dolog a süllyesztőbe….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s