I still love /u/ XD

14 nov

Nah először is elmondom, hogy az általam blogolt anime epizódokról miért nem írok…

Blue Drop – Genjo-val nézem, és nem fogok áttérni másik csapatra, csak mert hamarabb adják ki a dolgokat.

Ghost Hound – ShinsenSubs feliratával nézem, ami lassan jön ki, meg egyéb dolgok miatt nem jutottam el odáig, hogy megnézzem még a második részt sem, de amint lesz időm, írok róla :S

Kodomo no Jikan – Ma megnézem a harmadik részt végre, és ma vagy holnap írok si róla ^^

Minami-ke – Nos hát volt egy olyan próbálkozásom még múlthéten, hogy teszünk videókártyát a gépbe, mert az integrált vacak… Ez nem igazán működött, az egész gép elromlott, és most az integrált videókártyát valahogy a rendszer nem ismeri fel jól (nem működik a Vista Aero pl), és ennek következtében egyes animéket nem enged nézni, a HD cuccokat pedig alapjáraton nem szeresse, a Minami-ket pedig abban nézem… nézném. De semmi pánik, a héten veszek új videókártyát, és meg lesz oldva a dolog, szal türelem 🙂

De most jöjjön a post fő témája: idézet a 4chan /u/ csatornájának egyik threadjéből XD

Anonymous 11/13/07(Tue)06:59 No.239915 

    Pardon me, but I was told you people were whom I needed to speak with.

    You see, there is a pupil at our school who has shown… shall we say, an “unhealthy” interest in one of her classmates.

    Before this becomes an “issue”, I have opted for a preventative solution, and believe it would be for the best if she was transferred to a good wholesome catholic school that would put her on the… shall we say, “straight n’ narrow”. I believe religious guidance wil do nothing but good for her, and I’m certain I’ve found the place.

    St. Lillian’s School for Girls seems an ideal choice, but I wish to look into the place first, to make sure it’s as wholesome and disciplined as they say it is. I hear “walking slowly is preferred” there, and dignity isBSDUGSUYGUY FUCK OW GODDAMMIT GET THE FUCK OUT OF HERE TOMO FOR FUCKS SAKE!

    Sorry about that. Anyway, please tell me about St Lillians. I’ve been asking around the Internet, and they say 4chan’s /u/ channel are the experts (I hope you get rid of whoever is posting all this porn, although I’ve heard this type of thing happens on the web). Is St. Lillians trully as wonderful as they say?

Anonymous 11/13/07(Tue)07:07 No.239921

    Aside from the principal nun having once engaged in a suicide pact with a lesbian lover (she failed) when SHE was a student (which in no way affected the souls of any of the school’s hundreds of students) it’s perfectly respectable.

Anonymous 11/13/07(Tue)07:14 No.239926

    Gokigenyou.

    I went to St. Lillian…

    Walking slowly is preferred here, as well as abuse of keigo, so please do not use such harsh language, especially if your friend is supposed to transfer here.

    I would recommend introducing her to some of our senior students, but please avoid Satou Sei. I am certain they can turn her away from such evil things and a path toward Maria-sama.

    Our school is better than those other schools across the hill, you should avoid them at all costs. Their names are Lilim, Spica, and Miator, as they will definitely turn your friend into something horrible!! They even prize those relationships, making them into idolized students called Etoile!! I do apologize for all the posting of porn; it seems like my moderators can only do so much.

    As for this forum I do believe I require myself to stay anonymous, so I apologize for being unable to introduce myself. Please do your best, and I hope your friend can heal from her terrible ways.

Anonymous 11/13/07(Tue)07:15 No.239927

    As long as jet fighters don’t fly overhead streaming rainbow coloured cloud trails every now and then, St. Lillians will accept this girl wholeheartedly.

Anonymous 11/13/07(Tue)07:23 No.239933

    Sure. Go ahead. Why not?

    Its not the first time Saint Lillians has taken in sinners from your school, washed away their dirty memories via God’s love (and healthy doses of the rod) and given them new identities, right?

Anonymous 11/13/07(Tue)07:25 No.239935

    >>239915
    Troll

Anonymous 11/13/07(Tue)07:32 No.239936

    >>239935

    Nonsense, the last troll invasion of Lilian was in 1956. They have since moved to Hokkaido.

    As far as Sei is concerned, avoidance is meaningless. You are safe nowhere, and she is watching you as we speak.

Anonymous 11/13/07(Tue)07:34 No.239938

    Have you considered Ohtori Academy?

Anonymous 11/13/07(Tue)07:43 No.239941

    >>239938

    I feel obliged to insert a correction. We, at Lilian, used to maintain good relations with the Ohtori academy. But these have been cut since a certain incident involving students turning into cars.

    We, at Lilian academy, have always taken pride in gentleness…

És így tovább, ez a thread epic win XD

Reklámok

15 hozzászólás to “I still love /u/ XD”

 1. black87 november 14, 2007 - 6:51 du. #

  “the last troll invasion of Lilian was in 1956”

  😀 háhá

  amúgy biztos többet értenék belőle ha néztem volna a Marimite-ot

 2. novalisk november 15, 2007 - 7:35 de. #

  Ez a thread egyébként a legjobb thread volt tényleg egy ideje, nem csak az /u/-n. Bár a /b/-ben is sikerült egy két vicces threadet nyitnom ^^”

  Ez a videókártyás dolog meg olyan, hogy vagy új drivert kell keresni hozzá, vagy kodekújratelepítés meg szokta oldani…persze nem 100%os, de velem hasonló tüneteket megoldotta.

 3. black87 november 15, 2007 - 10:07 de. #

  ha másért nem hát a Minami-ke 6. részéért érdemes új videókártyát venni XD

 4. Lokids november 15, 2007 - 11:34 de. #

  Jaja minami 6 sírva röhögős volt.

  Ekkora marhát. Azt ne mond nekem, hogy tényleg bevette, hogy létezik.

 5. Sunyi Nyufi november 15, 2007 - 11:39 de. #

  novalisk: kodek- meg driverújratelepítés meg volt… Azért gondolom amúgy, hogy a Vista szarakszik vele, mert amikor anno feltettem a rendszert, nem kellett feltenni igazából a driver-t, mert agától felismerte… most felettem ugyan az XP-s driver-t, de hát annyira nem szeresse ^^’

  Mind1, majd ma elmegyek venni egy videókártyát, remélem találok is egyet normális áron 🙂

 6. novalisk november 15, 2007 - 1:08 du. #

  Sok sikert hozzá 🙂
  Egyébként a Vista tényleg sok mindennel szarakodik, de nekem eddig csak már telepített alkalmasásokkal volt bajom ergo vagy regisztrációval szencedtem, vagy ujraraktam bizonyos dolgokat.
  Egyébként videókarinál ha az is érdekel, hogy a teljesítménye jó legyen, akkor 8800-ast (GTS) ajánlok, mert bár árban is elég drága, viszont teljesítményét nem tudja megközelíteni sem az alatta lévő széria, ez gyakorlatilag bármit elfuttat gyorsan.

 7. Sunyi Nyufi november 15, 2007 - 1:16 du. #

  Naja, Vista-val nekem is eddig csak ilyen progis problémák voltak…

  Amúgy az a baj, hogy nekem a teljesítmény előtt figyelembe kell venni, hogy beférjen a kártya gépbe 😀 Ugyanis Asus minitornyom van, ami egészen érdekesen van kiépítve, szal mindenképp aktív hűtős kell, meg az kell, hogy felül legyen a hűtés, meg a szerelő még mondta is, hogy kb mekkora legyen a mérete… Csak ezek után jön a teljesítmény ^^’ Az ár is eléggé fontos, mert igaz, hogy most kaptam pénzt, de az is totál hamar elfogy, pedig még Hungaro Comicxra is akarok menni ^^’

 8. Kayama november 15, 2007 - 5:29 du. #

  novalisk: azért egy ~70k HUF árú videokaritól sztem el is várja az ember, hogy jól futtasson mindenfélét 😀

  Miért kell az a Vista, miért nem jó az XP még egy darabig?

 9. novalisk november 15, 2007 - 5:56 du. #

  Igazából én 2 okból raktam fel Vistát:
  1. 64 bites XPm volt csak ezenkívül, ami mióta Intelem van már nem az igazi.
  2. támogatja a DX 10-et, az XP nem.

  Egyébként akkor a 8800-at felejtsd el, mert az akkora mint egy anyahajó alig fért el a gépházamban 😀

  Egyébként meg eléggé technikai eszmecsere lett a bejegyzésből ^^”

 10. luggeriano november 15, 2007 - 6:55 du. #

  Nyuifnak én ajánlottam első körben Ati Radeon HD2400 Pro-t, mivel az legolcsóbb DX10-es kari, mivel nem nagyon játszik, és tud hardveres H264-et kódolni neki bőven elég lesz. Meg is vette de nem nagyon fért be a kis Terminátorába + passziv bordás kariként behalt (kérdés, hogy hőgutát kapott a GPU v. szinplán gyári hibás volt).
  Most egy aktiv hűtős modellt fog hajkurászni ma BP-n^^

 11. Sunyi Nyufi november 15, 2007 - 10:39 du. #

  Na hát akkor helyzetjelentés: nem vettem videó kártyát, mert nem volt rá időm, majd holnap fogok, amikor pontosan fel tudom majd vázolni a szakembernek, hogy én milyen kártyát keresek, milyen méretekkel 😀

  Mellesleg nálunk azért van Vista, mert valahogy ezen a gépen az XP teljesen behalt, és találtam ugyan működőképes XP-t SP2-vel torrenten, de az annyira crackelt meg módosított volt, hogy nem lehetett rajta külön felhasználókat csinálni, ami nálunk apám miatt muszáj… És akkor épp torrenten Vista-hoz több seed volt, ezért azt tettem fel. Most meg már minden program, ami fenn van Vista kompatibilis, szal nem váltok vissza XP-re 😀

 12. Lokids november 18, 2007 - 5:01 du. #

  Nyufi, miért nem vettél inkáb egy új házat? 10-12K-ért már egész jókat kapni. HA igénytelen vagy ilyen téren akkor meg 5-6.

 13. Sunyi Nyufi november 18, 2007 - 5:49 du. #

  Mert méretét tekintve nekem a ház tökéletesen jó, tekintve hogy mennyi mindennel tele van zsúfolva a szobám…

 14. Jaaku november 24, 2007 - 11:34 de. #

  Mit ajánlanál kezdésnek yuriból (az Utenán kívül) lehetőleg szép grafikával? : )

 15. Sunyi Nyufi november 24, 2007 - 7:03 du. #

  Hmmm, ez nehéz kérdés…

  Nekem a legelső yuri-m a Kashimashi Girl meets Girl volt, amit igazából nem is bántam meg 🙂
  Aztán a második a Maria-sama ga Miteru, de az főként subtext…
  Amit még tudok ajánlani így kezdésnek az talán a Simoun, ami ugye yuri, de ha szórszálhasogatók akarunk lenni, akkor mégse 😀
  Meg még van ugya a Starberry Panic!, ami igazából nem rossz, csak kicsit szappanoperás, és az StoPani univerzumban nem léteznek férfiak 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s