Nah, új szavazás, meg eredmény…

8 jan

Látom, itten a hagyományos ízeket kedvelik a legtöbben 🙂 Avel-nál most a kakaós a nyerő, amivel csak az a probléma, hogy tök ugyanúgy van csomagolva, mint a kókuszos, és ha véletlenül olyat vesz el, azt nem eszi meg, hanem belém tömi 😛

Nah, mind1, új szavazás van, új nap is elkezdődött már egy ideje…

Reklámok

20 hozzászólás to “Nah, új szavazás, meg eredmény…”

 1. traumus január 8, 2008 - 7:14 de. #

  Még megvárom a Shigofumiból a subos verziót, aztán döntök :).

 2. black87 január 8, 2008 - 11:03 de. #

  Okawari-ra szavaznák bár még nem láttam, de Kurogane jókat írt róla

 3. Eldaron január 8, 2008 - 4:05 du. #

  Legjobb kezdés nálam a Shigofumi (főleg mert sub nélkül is értettem), aztán majd meglátjuk mi lesz belőle, true tears is jó volt és nagyon szép HD-ben de a Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de első része is egész jó lett.

 4. th4j`fuN_ január 8, 2008 - 4:10 du. #

  Bar meg csak a Rosario+Vampire-t neztem, eddig csak az tud lenni a kedvenc, de mar le van toltve tobbi is, igyekszem potolni, de Rosario eddig nagyon jo.

 5. Sunyi Nyufi január 8, 2008 - 4:57 du. #

  Én se láttam még Minami-ke ~Okawari~t de már le van töltve 🙂

  Shigofumi tényleg jó kezdés, egészen érthető, mégis wtf feeling van az epizód végén 😀

  Rosario+Vampire annyira nem volt jó kezdés szvsz, túl sok volt kicsit a fanservice, meg volt még pár kisebb problémám, de azért remélhetőleg beindul majd ez a sorozat is 🙂 Fordításban is találtam viszont problémát benne, ugyanis Moka egyetlen egyszer sem mondja, hogy Tsukune az első szerelme, hanem csak hogy ő az első… akinek kiszívta a vérét 😛

  Kimi ga Aruji-t, még nem néztem. Szerintem amúgy a H2O kezdése is nagy volt, mert hát alapvetően melyik animében ver össze az első percben két srác egy lányt… true tears kicsit lassú kezdés volt, de szép 🙂 Hatenkou Yuugi meg igazából lol, bár nem értettem belőle mindent 😀 Ayakashi meg szintén egészen érdekes, kicsit durva… főleg amikor a pasi szeméhez nyomják a kést, miután az orrát már levágták o_O

 6. *PatricK* január 8, 2008 - 5:49 du. #

  szavazáshoz viszatérve sérelmezem hogy kimaradt a marcipános 😛

 7. Sunyi Nyufi január 8, 2008 - 6:37 du. #

  Ez van, sajnos nem tehetek mindenkinek a kedvére 😛

 8. sasdie január 8, 2008 - 7:07 du. #

  Hűűh.. hát a Rosario+Vampire kicsit csalódás volt, hogy rögtön az első részben van egy-két malőr, pl. az első szerelem dolog ami Nyufi mondott, meg hogy Saizou egy ork, meg Kyou-chan a titokzatos unokahugica és ilyenek. ^^” Remélem nem tervezik élesen eltéríteni a mangától 😦 mer a mangája nagyon win..
  A H2O viszont nagyon jól indított, főleg az tetszett ahogy szegény vak srác a bottal próbálja kitapogatni hogy mi van közben meg a csajszi szoknyája alatt piszkál 🙂
  Az Ayakashi meg egyszerűen brutál. 🙂

 9. Sunyi Nyufi január 8, 2008 - 7:17 du. #

  Na igen, a Saizou mint ork szintén eléggé durva hiba volt…

  Mellesleg… megnéztem az előbb a Minami-ke ~Okawari~ első részét 🙂 Nem rossz, eléggé más, mint a többiek, pörgősebb, és jobban kapcsolódnak egymáshoz a rész eseményei, kicsit elvontabb a megvalósítás, és nincs benne az a hétköznapokból fakadó meleg érzés, ami megvan az Ichigo Mashimaro-ban meg az első szezonban is, viszont poénokban nincs hiány ^^

 10. SlyZero január 9, 2008 - 12:00 de. #

  Hiányolom a listáról a Gunslinger Girlst, és az ARIAt. Pedig azok is feledtébb bizalomgerjesztőek így első rész alapján.

 11. Sunyi Nyufi január 9, 2008 - 12:42 de. #

  Szándékosan csak most kezdődő sorozatokat tettem a szavazásba 🙂

 12. norbee007 január 9, 2008 - 1:41 du. #

  A Rosario animéje jobban tetszik, mint a manga. 😀 Szal ez a sorozat abszolút win lesz, ha megmarad ugyanilyennek.
  Az Ayakashi sem volt rossz, de nagyon zavar engem a minőség … pontosabban annak hiánya. Iszonyat szarok a raw-ok. Ha kijönne egy szebb verzió, akkor nagyobb lelkesedéssel nézném, mert a homály és a sötétség minden motivációt elvesz, pedig maga az anime még annyira nem is rossz.

 13. sasdie január 9, 2008 - 2:03 du. #

  Ayakashi-ból a Mishicorp féle verzió szerintem jó minőség. Gunslinger II még csak raw-ban létezik ugye?

 14. SlyZero január 9, 2008 - 6:10 du. #

  “Gunslinger II még csak raw-ban létezik ugye?”
  Ja.

 15. norbee007 január 9, 2008 - 7:40 du. #

  Jó minőségű??? Egy kalap sz@r …

 16. carnelian január 9, 2008 - 8:21 du. #

  A Rosario+Vampire hááát eléggé olyan… olyan, a H2O meg nagyon érdekes! Kíváncsi vagyok, mi ez a dolog a szőke-vaksrácvéletlenüljól’letapizta’-kaichou kislánnyal? Meg azzal akit vernek? Meg úgy általában?
  De nekem az abszolút kedvenc az Ayakashi. Jó véres, jó sztori (hát… mondjuk annyira nem eredeti), szép karakterdizájn, meg tök fullos minden. Szerintem. Mondjuk nekem erről a derékba-vízszintesen-elvágásról rögtön az EL ugrott be! ÖÖ…, igen a rossz beidegződés.^^’

 17. black87 január 9, 2008 - 9:20 du. #

  hát igen, az AYAKASHI minősége tényleg hagy kívánnivalót maga után :C
  amúgy kint van a Spice & Wolf is, már letöltöttem csak nincs időm megnézni, de az is jónak tűnik. (meg hát pucér farkaslány ROXZ!)

 18. SlyZero január 10, 2008 - 2:32 de. #

  sasdie:
  Ettől függetlenül, ha rawban is meg akarod nézni, akkor az értelmezéséhez itt egy kis összefoglaló, a szövegelésről:
  Giuseppe és Hirscher épp egy franciaországi régiségboltban vásárolgatnak ajándékot a „húgaiknak”. Triella szokás szerint macit fog kapni, Henrietta ajándéka azonban még kérdéses. Szerencsére a boltos kihallgatja őket, és azt mondja, hogyha a kislányt Henriettának hívják, akkor van neki egy remek ajándék. A srácok indulnak is vissza, amikor kapnak egy hívást, hogy gond van. Ezután következik egy hosszú, és elég gyenge akciójelenet, amit azt hiszem nem igazán kell magyarázni, majd vissza a szálásra. Itt Henrietta beszélni szeretne Giuseppével, aki viszont nincs a szobájában, ezért a kislány belopózik, és miután kiélvezkedte magát a „bátyó” ingén megtalálja az ajándékot.
  Természetesen nem bír a kíváncsiságával, és kibontja a dobozt, amiben egy kaleidoszkópot talál, az alján „Louise Antoinette Rollenak” felirattal, amitől persze rögtön kibukik, mert hát Guiseppe-sannak biztos barátnője van, és neki vette az ajándékot. Természetesen rögtön Triellához rohan és elsírja neki, hogy mi történt, Claes azonban elárulja neki, hogy a név amit olvasott különleges jelentőséggel bír, ugyanis egy híres francia író szerelmének a neve volt. De mivel az illető hölgy már férjnél volt ezért az úriember írásaiban Henriettának nevezte. Az ajándék amit kapott, pedig, igazi antik kincs.
  A megvigasztalódott kislány megy is vissza Guiseppéhez bocsánatot kérni, akinek már feltűnt, hogy jártak a szobájában, és kiviszi beszélgetni Henriettát az udvarra.
  Közben Triella és Claes arról beszélgetnek, hogy Henrietta szerelme sehogy sem végződhet jól.

 19. black87 január 13, 2008 - 2:13 du. #

  a listából egyelőre a H20 tetszett a legjobban, bár a Persona is jó volt első résznek.

 20. sasdie január 14, 2008 - 6:38 du. #

  Na, végre, raw után megvan a Gunslinger II felirattal is. ^^ Kösz a leírást SlyZero (meghozta a kedvet a sorozathoz)! Henrietta + FN P90 még mindig rulz o_<!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s