Még mindig random – "Nice guys finish last…"

9 jún

rman1797l

Igazábból nincs kedvem tanulni. Bár fogok, de nincs kedvem kiülni a hintaágyba, hogy nyugodtan tanulhassak, mert ott sem tudok, ugyanis a rohadt madarak iszonyatosan hangosak… De komolyan, nagyon hangosak, és zavaróak >_> Na mind1, ezért olvasgattam kicsit fórumon, és MAL-on felmerült a kérdés, hogy “Can the nice guy get the girl?”, ahol azért lejött az az általános álláspont, hogy a tipikus ‘nice guy’ nem csajozik be. (Az más téma, hogy azóta már két topik is nyílt, amiben az a kérdés, pontosan milyen is a ‘nice guy’ ^^’). Na de szóval azt akartam mondani, hogy ottan linkelték be ezt az oldalt KLIKK, amit szerintem érdemes elolvasni, mert vicces XD

Mellesleg akkor már olvassunk Wikipédiát a témával kapcsolatban, mert az is vicces 😀

Reklámok

39 hozzászólás to “Még mindig random – "Nice guys finish last…"”

 1. SlyZero június 9, 2008 - 5:29 du. #

  Az, hogy a kedves pasik szüzen halnak meg, és a csajok a taplókra buknak olyan triviális igazság, amire 60-as IQ felett bárki rájöhet. 😉

 2. Sunyi Nyufi június 9, 2008 - 5:35 du. #

  Ez azért így nem igaz, és mint “csaj” kategóriába tartozó egyén kikérem magamnak az általánosítást 😛 😀 Egyébként ismerek olyan kedves pasit, nem is egyet, akiről biztosan tudom, hogy nem szűz 😛 És hát ugye ott van a különbség a kedves pasi, és a ‘nice guy’ között, mert a ‘nice guy’ már egy külön fogalom.

  És gondolom, most felemrül a kérdés, hogy miért megyek ennyire bele a dologba… hát azért, mert eltereli a figyelmem a tanulásról XD és mert teccik a fenti kép 😀

 3. black87 június 9, 2008 - 8:10 du. #

  zomg! Am I a nice guy then?

 4. Sunyi Nyufi június 9, 2008 - 9:09 du. #

  Hát blackie-t, ezt magadnak kell eldöntened ^^’

 5. SlyZero június 9, 2008 - 11:51 du. #

  Igaz, fogalomzavar. Nem kedveset, hanem rendeset akartam írni. Mert ugyebár a kettő nem ugyanaz.
  És akkor ellenpéldaként:
  Én, személyes környezetemben két nehézsúlyú nőcsábászt ismerek, akik szószerint minden nap mást csajt visznek ágyba, esetleg kettőt. Az egyikkük életcélja, hogy egy nap halálrakínozzon egyet (szélsőségesen nőgyűlölő, aki szerint csak arra az egy dologra jók). A másik pedig levegő helyett is marihuanát szív.

 6. Kandur június 10, 2008 - 3:44 du. #

  Ez egy sztereotpia, Sly. A kedvességnek és a rendességnek ehhez semmi köze, a magabiztosságnak és a rámesősségnek annál inkább. Kezdjük ott, hogy a rendes normális pasikat nem fogod tudni úgy kiszúrni a tömegből, mint a tapló parasztokat és a “mama pici fia” kategóriát. 🙂 Apropó, a pasi ismerettségi köröd katasztrófális lehet… ^^

  Nyufi, te meg milyen témákat dobálsz föl itten?? 😀 Nem megmondtam hogy nézzél FLCL-t? 😀 Az garantáltan eltereli a figyelmed 😀

 7. Sunyi Nyufi június 10, 2008 - 4:00 du. #

  SlyZero: Naja, ilyen pasik is mindig vannak, és mindig is lesznek, mint ahogy olyan csajok is, akik hagyják majd, hogy tönkre tegyék őket. Szerencsére azért nem a többség ilyen…

  Kandur: De ez még előtte volt! Komolyan, még előtte 😀 De amúgy igazat adok neked ebben ^^

 8. luggeriano június 10, 2008 - 6:22 du. #

  Attól függetlenül, hogy sorozatosan csalódok a nőkben, nem lennék nőkinzó egyed. A leirás alapján pedig a nice guy / useful good friend (aka. Puncisfiú) kategóriába sorolom magamat. Bár szüzen már nem halhatok meg magas perverzitási szinttel épp elég szenvedés együtt élni ergó hogy nem találsz célpontot ilyen fölös energiáid valós személyen való kiélésére (vagyis lehet de azt erőszaknak hivják) :D:D:D

 9. Vale június 10, 2008 - 8:36 du. #

  Az a baj, hogy ez egy általánosítás olyan téren, ahol semmi értelme általánosítani. A legnagyobb görények is be tudnak csajozni, ahogy alkalmanként a leg-niceguy-abb srácoknak meg istenért nem jönne össze. Az pedig, hogy “nice guys finish last”, inkább az a fajta mondás, amit a szerencsétlenek / kritikus görények mondogatnak, hogy vigasztalják magukat, vagy találjanak valami mentséget.

 10. luggeriano június 10, 2008 - 9:08 du. #

  Vale: Én vállalom a lúzerségemet ! Tudom, hogy csak áltatom magamat ilyen dumával. Igen, ez szánalmas és undoritó. Viszont a nőkben is bőven van hiba, amiért nem tudják értékelni az ilyen tipusú pasikat (mert a bunkó stilus párosulva anyagi háttérrel trendi ma és azt kell választani)

 11. Kandur június 10, 2008 - 10:38 du. #

  Én vagyok itt az egyetlen pasi aki értelmes nőket ismer, értelmes nőket keres, és értelmes nőkkel jár ahelyett, hogy beskatulyázná az egész nemet plázapicsákra és fasszopó pénznémberekre mutogatva?

  Amúgy meg Lugger, mi ez a hozzáállás? Már elnézést, de ki nem szarja le, hogy mi a “trend”, meg hogy a “legtöbb csaj” mire megy? Dugni akarod, vagy kapcsolatot akarsz?

  Ha az előbbi akkor keress egy szakmabelit, ha az utóbbi akkor meg add magad, járj olyan tevékenységekre amiket szeretsz, és olyan helyekre amiket szeretsz, és ott ismerkedj. Ott fogsz csak olyanokat találni, akik hozzád hasonló gondolkodásúak, és velük lesz csak igazán jó kapcsolatod.

  Ne erőlködj. 1; nem lóverseny, 2; Normális csajt nem keresni kell, hanem találni. Pont.

  Fiatal vagy még ahhoz, hogy kifogásokat keress az életre. ;P

 12. luggeriano június 10, 2008 - 10:57 du. #

  nos Kandúr: hozzáállás hosszú évek szivásai és tapasztalatai alapján alakult ki nem a semmiből találtam ki. A trendet én is leszarom viszont a trend hat a női egyedek többségére. És igy akkoris te szivsz mert az olyan pacákokat fogják értékelni jó jelöltnek nem a lúzerkéket. Ők csak arra jók h.: 1. segitsenek nekik ha vmi baj van 2. lelkisegély 3. időt elütni mint közös program 4. dumatárs -> erre irtam az általám Puncisfiúnak csúfolt kategóriát mert ez az.

  Hát persze hogy a dugás fontos, egy perverz otakunak az nagyon is fontos kellék ! 🙂 DE ! nem mindenáron. Kapcsolat kell legalábbis én csak abban tudom elképzelni ezt. Semmi kurvázás, semmi alkalmi. Riaszt az ilyen, meg az aki ezt is megengedi magának.

  Különben nem sértődtem meg a kurvás tanácsodra: nem kevesen “viccesen tanácsolták” már ezt és már megszoktam. Ennél kedvesebb az amikor lányismerősök javasolják a kényszerbuzivá válást mint megoldást…Nice…

  Itt az a baj tudod hogy a kor miatt egy eleve nyeretlen helyzetben vagyok. Itt már rég leosztották a lapokat. Az idiótábbik felfogású női többség kiesik, a maradék normálisat meg már évekkel korábban lefoglalták az élelmesek. Ennyi. Kész passz. Ezzel akárhová jársz akkor sem tudsz segiteni. Lassan 27 évemmel nem érzem magamat már fiatalnak ehhez. 3 év múlva 30 onnan meg kb. annyi a magánéleti lehetőségeknek. Pont.

  A helyek meg: pl. legjobb példa: conokra járok mert az egy olyan közeg ahol jól érzem magam és sok hasonló érdeklődésű ember megfordul. TApasztalat: conon nem lehet ismerkedni ! vagy ha lehet nekem eddig nem volt szerencsém…..mivel alapvetően be vagy skatulyázva a nice guy-ba egyből….elég ha kicsit beszélgess egy nőegyeddel látom-érzem a reakcióin h. már pakol is befele. Ezt a skillemet már évek óta fejlesztem, nagyjából meg tudom mondani már az idejét is hogy egy ismertségben mikor jön el ez a pont…..szal áshatod el magadat, erről van szó.

 13. SlyZero június 10, 2008 - 11:01 du. #

  luggeriano:
  Ha nőket nem is kínoznék halálra, de azért a folytonos csalódások egy elég maszív nőgyűlöletet alakítottak ki bennem. XD
  Bár nekem erről a kérdésről mindig ez jut eszembe:
  http://www.rpg.hu/kepregeny/freefall/index.php?kepid=1089

 14. Kandur június 11, 2008 - 12:08 de. #

  @lugger: nézd, nem vagy se jóbarátom, se rokonom, szal én nem fogom rágni a számat azon, hogy belédtömjem a véleményem, vagy megpaskoljam a hátad, hogy “minden rendben lesz”. Azt meghagyom a haverjaidnak, de adok egy jó tanácsot. Írd fel, jegyezd meg, vagy szard le, de ne felejtsd el, mert egyszer még meg fogod köszönni:

  Te döntsd el, hogy ki vagy.

 15. luggeriano június 11, 2008 - 12:39 de. #

  Egy skatulyából soha az életben nem tudsz kimászni akármennyit dolgozol is rajta. Én ebbe már belefáradtam

  A döntésről pedig: a körülmények determinálják az embert amiből nem tud kitörni…

 16. Kandur június 11, 2008 - 1:53 de. #

  heh… viccesek vagytok ti homo sapiensek. mindig másokra kenitek a saját hibáitokat. “Isten akarta így”, “a Sors keze”, “a Környezetem determinálta”

  lófasz meg mazsola… sose fogtok felnőni…

 17. luggeriano június 11, 2008 - 2:00 du. #

  aha…meg 42….

 18. luggeriano június 11, 2008 - 2:01 du. #

  nos igen, egy olyan tökéletes entitásnak mint neked, minek kellene a hibáidat másra fogni amikor nincs….

 19. Kandur június 11, 2008 - 3:32 du. #

  *pat-pat* ^^

 20. Sunyi Nyufi június 11, 2008 - 6:35 du. #

  Nyugalom, békesség és harmónia 🙂 Esetek többségében mindenki felelős a saját hibáiért. Ha nem ő maga, akkor a krönyezet, amiben felnőtt.

 21. luggeriano június 11, 2008 - 6:42 du. #

  Elmondtam a véleményemet a témában, ha nem értesz egyet velem és azért lehülyézel v. barmozol a te dolgod. További vitát nem akarok nyitni erről. Mindenki egye meg azt mit főzött magának.

 22. Kandur június 11, 2008 - 7:53 du. #

  @lugger: Elnézést kérek, hogy nem értettem veled egyet abban, hogy béna “nice guy” vagy, és semmi esélyed a nőknél, és megpróbáltalak meggyőzni arról, hogy sors meg predetermináció nem létezik, és bármin képes vagy változtatni, elegendő akaraterővel és furfanggal.

  Ha ettől jobban érzed magad, akkor elismerem, hogy tévedtem, és mégis béna vagy, és az is leszel életed végéig. Így jobban hangzik? Szerintem nem… 😉

  Mielőtt nagyon lerohannál, hogy milyen alávaló alak vagyok, hogy itt kiállok a véleményed ellen, jó lenne észrevenni, hogy az előző vitában nem saját magadat védted. Bizonyára a vita hevében elvesztetted a fonalat, de én védtelek. Te csak öngyilkoltad a saját imizsedet.

  Lehet, hgy bunkó paraszt módon fejezem ki magam, de az esetek 99%-ában igazam szokott lenni, ha tetszik, ha nem.
  Szóval vagy lenyeled, hogy az emberi élet egy halálig tartó közdelem amit nincs jogod feladni, vagy mehetsz vissza a sarokba emózni, hogy milyen szar neked. Képletsesen persze.

  Kizátólag te tudhatod, hogy a kettő körül melyik jobb a saját lelked/életed/önérzeted/jövőd/farkad számára. Engem marhára nem érdekel, hgy az egód milyen szinten gátolja azt, hogy nállad fiatalabb embertől tanácsot fogadj el, felőllem úgy k*rod el az életed ahogy akarod.

  Engem kizárólag jószándék vezérelt, szóval aqz én lelkiismeretem tiszta. A tied a te dolgod.

 23. Kandur június 11, 2008 - 7:58 du. #

  @Nyufi: Sorry, my bad. I have a bad habbit of never giving up 😛
  Életemben nem gondoltam volna, hogy valaki elkezd önflémelni a témán. Átadom az ürgét neked. Te régebbóta ismered… asszem 🙂

 24. luggeriano június 11, 2008 - 9:05 du. #

  Na igen, épp ezért gyűlölöm a “nekem mindig úgyis igazam van illetve enyém a végső szó, meg amúgyis leszarom a véleményedet” alkatú embereket….talán nem ok nélkül…

  Tapasztalat: ne állj szóba Csizmás Kandúrral…

 25. Kandur június 11, 2008 - 9:31 du. #

  Tudományosan bizonyított, hogy a gyűkölködés rákot okoz. ^^
  Ne pazarolj rám ilyesmit. Nem érek én annyit, hogy miatam halj meg. ;P

 26. SlyZero június 11, 2008 - 11:47 du. #

  Nahát Nyufi, milyen szép effektív lett ez a bejegyzés. XDDD

  Kandur:
  Az oxigén is rákot okoz, szóval ilyen alapon ne lélegezzünk (bár így belegondolva, a fulladásos halál is gyógyítja a rákot, nem csak az eutanázia).
  Maradjunk anyiban, hogy luggeriano tapasztalatai ellentmondanak az itt kifelytett véleményednek.

 27. outsyder június 12, 2008 - 12:06 de. #

  én csak annyit fűznék hozzá, h egyrészt luggeriano oldalán állok, másrészt, Kandur, te sem mondhatsz ellent a tapasztalatoknak, és nem tudhatod, hogy azok a tapasztalatok milyen körülmények közt lettek megszerezve 🙂

 28. Kandur június 12, 2008 - 12:38 de. #

  Sly: Az a baj, hogy ez nem vélemény, hanem élettapasztalat. Az élet egy nagy adag szar aminek a végén ígyis úgyis meghalunk, szóval gyakorlatilag k*rvára mindegy, hogy pozitív vagy negatív hozzáállással élet-e le, mert a végeredmény ugyanaz. Ez a nagy büdös igazság. Fene mód nem érdekel, hogy a két lehetőség közül ki melyiket válassza. Csupán közöltem vele, hogy jobb ha tisztában van vele, hogy megilleti a választás lehetősge. That is all there is to life. Küzdj a bolgogságért a végsőkig, mert ha feladod annyit érsz mintha soha nem is éltél volna. Ezt elismerni és küzdeni akár az idők végezetéig is, ez tesz valakit emberré. Nem az önsanyargatás, hanem annak leküzdése.

  “The whole world steps aside for the man who knows where is he going.”

 29. jaaku június 12, 2008 - 4:12 du. #

  “Fene mód nem érdekel, hogy a két lehetőség közül ki melyiket válassza.”

  Ha nem érdekel, akkor miért téped itt a szádat és osztod az igazságaidat?

  Amiket írsz pedig oltári nagy közhelyek.
  “Küzdj a bolgogságért a végsőkig, mert ha feladod annyit érsz mintha soha nem is éltél volna.”

  ÉS?

  “Ezt elismerni és küzdeni akár az idők végezetéig is, ez tesz valakit emberré.”

  LOL. Szóval csak akkor lehetünk emberek ha azt valljuk amit te?
  EPIC FAIL.

 30. traumus június 12, 2008 - 5:13 du. #

  Én azt mondom, luggi komának megvannak a maga okai (amiket nagyrészt megértek), viszont ebben egyetértek:
  “Ezt elismerni és küzdeni akár az idők végezetéig is, ez tesz valakit emberré.”
  Itt nem feltétlenül a nőkről van szó. Ha valakit az tenne boldoggá, hogy… épületeket tervezzen, akkor küzdjön érte. Ha valakit az tenne boldoggá, hogy elismerjék, mint híres színészt, tegyen érte. Ennyi.

  Az eredeti témához nem tudok hozzászólni, mert leszarom :D. De a kép jó, Nyuff! ^^

 31. Kandur június 12, 2008 - 5:56 du. #

  @jaaku:
  “Szóval csak akkor lehetünk emberek ha azt valljuk amit te?”

  Az én szememben? Igen. Különösebb problémád van vele, hogy minek tekintelek?

 32. jaaku június 12, 2008 - 6:23 du. #

  Lényegtelen hogy mit, és minek gondolsz. 🙂

 33. Kandur június 12, 2008 - 6:46 du. #

  Ez esetben rendkívül sok értelme volt, hogy beszólj 🙂 Minden esetre jó fej vagy, értékelem az őszinteséged 🙂

 34. jaaku június 12, 2008 - 7:23 du. #

  Mondod te akit “Fene mód nem érdekel, hogy a két lehetőség közül ki melyiket válassza.”, és mégis itt vergődött. 🙂

  “Minden esetre jó fej vagy, értékelem az őszinteséged :)”
  Te is, és nem tesz semmit. 🙂

 35. Kandur június 12, 2008 - 8:37 du. #

  ‘Nuff Said ^^

  @Nyufi: asszem a blogod rekordott döntött az egy postra jutó hozzászólások számában. ;P

 36. Sunyi Nyufi június 12, 2008 - 10:16 du. #

  Trau: Örülök, hogy teccik a kép 😀

  SlyZero: Érteni hozzá, hogy milyen témával lehet flamelést kezdeményezni XD

  Kandur: Nem, azt a rekordot még mindig andyme Higurashi-s post-ja tartja a maga 53 kommentjével 😀

  Bár ha tévedek, akkor nyugodtan javítson ki valaki ^^

 37. traumus június 12, 2008 - 11:26 du. #

  Az a post mindent űberel. Még ha valahol 53< komment is lesz (vagy van), ott akkor is több lesz. Mindig.

 38. black87 június 13, 2008 - 2:58 de. #

  10 PRINT “FLAME WARZ”
  20 GOTO 10

  zomg it’s da SZPAM!!!!4

 39. shearer június 13, 2008 - 6:45 de. #

  Az Ezüstnyíl DVD-s bejegyzésemhez olyan 100 körüli komment érkezett, amíg le nem tiltottam, mert untam már az egysíkú hozzászólásokat. 😛
  Btw, Rev blogján is volt valami monstre népszerű bejegyzés múltkor, talán yaoi témában…?

  Ehhez a témához nem akarok különösebben hozzászólni, én is Sly lesúlytó pasi ismerettségi körét gyarapítom, bár egy ideje már megállapodtam. ;P

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s