Cat Shit One streaming?

2 Júl

snagprogram0022

Tudjátok, mindig megörül az animefan kicsit, ha meghallja, hogy YouTube-on kezdenek el adni egy animét. Pl. amikor a Haruhi-chan és a Nyoron Tsuruya-san ment, ráadásul felirattal, az egész világon örültek a fanok. Ez főleg szerintem azért van, mert valahol mélyen mégiscsak kicsit illegálisnak tartjuk a fansub-okat, főleg mivel általában később dvd úgyse vesszük meg az animét. Ezért öröm, hogyha YouTube-on és egyéb helyeken nézhetjük teljesen legálisan az animét, mondhatni a stúdió engedélyével. Pont ezen okok miatt örültem, amikor megtudtam, hogy a CatShit One-t YouTube-on keresztül tárják a nagyközönség elé.

Csakhogy a nagyközönség eléggé limitált, értsd: ha nem japán ip címed van nem nézheted. Véleményemet erről egy idézettel fejezném ki MyAnimeList-ről, mert ennél jobban én sem tudom megfogalmazni:

Region blocking fail and on Youtube of all places. Not to worry, there’ll be torrents within a day of airing and the Japanese producers won’t benefit at all from that. At least they managed to stop the dirty international pirates from seeing a free anime on a free streaming… wait, what?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s