Ajánló: The Wormworld Saga by Daniel Lieske

4 jan

Banner_wormworld_saga

Ritkán szoktam “nyugati” képregényeket ajánlani itt, hiszen ez mégiscsak egy animés-mangás blog, és még ritkábban szoktam olyasmit ajánlani, amiből eddig csak egy fejezet lelhető fel. Mindezek ellenére szerintem a Wormworld Saga megérdemel egy említést itt, főként mivel érdekesen indul, és mivel egyszerűen gyönyörű 🙂

Ami a leginkább megfogott ebben az egy fejezetben inkább nem is a történet, hanem maga a színvilág és a stílus, ráadásul a lefelé görgetős egybefüggő felépítésének köszönhetően szerintem eddig ez a legideálisabban olvasható webcomic, amihez szerencsém volt. De tényleg, ez volt az első netes képregény, aminél egyáltalán nem volt zavaró, hogy a böngészőben olvasom, és nem kellett folyton “lapozgatni” a next gomb segítségével.

A rajzoló, Daniel Lieske említette az oldalán, hogy a munkája mellett egy évig dolgozott ezen a fejezeten (ami meg is látszik a minőségen), és most úgy áll a helyzet, hogy évente egy fejezetet tud elkészíteni. Persze akinek tetszett eddig a munkája, az könnyen segíthet ezen a helyzeten némi támogatással, hiszen van jó néhány webcomic rajzoló, aki már teljes állásban űzi az ipart (pl. Jeph a Questionable Content rajzolója). Ha valaki nem szeretne csak úgy pénzt adni a készítőnek, hamarosan megnyílik majd az oldalon a Print Shop, hogy megvásárolhassuk Lieske gyönyörű alkotásait.

Reklámok

2 hozzászólás to “Ajánló: The Wormworld Saga by Daniel Lieske”

  1. Rhianon január 5, 2011 - 7:15 du. #

    Tényleg szép! 🙂

  2. anime-fan január 15, 2011 - 10:07 de. #

    nagyon szép
    De kár, hogy évente jön ki egy fejezet >_<

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s