Monster Princess 5. – Noto-sama vámpír ^_^

13 máj

Nos, ez a rész jöbb volt, mint az összes többi együttvéve. Ettől függetlenül a sorozat még mindig vacak, de van benen vámpír Noto-sama, ami határozottan pozitív ^^

A történet:

Hiro sétál az iskolában egy csomó táskával a nyakában, amit rábíztak a “haverjai”. Szembejön vele az iskola legszebb, legnépszerűbb felsőbb éves diákja, Kamura Reiri. Reiri megállítja Hiro-t, mert:

Igen, Hiro barátunknak lent volt a slicce, amit persze Reiri-nek sajátkezűleg kell felhúznia, mert hát annyita nem elég mondani, hogy “Bocsi, lent van a slicced” 😀

Utána Reiri mond egy Marimite-s “Gokigenyou”-t, és megy tovább… Majd elájul. Persze Hiro odasiet hozzá, és kérdezi, hogy mi a baj. Reiri azt válaszolja, hogy csak a napfény lehet az oka… Hát igen, végülis kevés vámpír van, aki igazán jól bírja a napfényt.

Hiro-t persze elkapja a többi srác, akik iszonyatosan mérgesek, hogy Hiro ilyen közel került Reiri-hez.

Ebédszünet. Vajon ki csatlakozik Hiro-hoz a menzán?

Persze hogy Reiri az ^^ Ráadásul a lány evés közben iszonyatosan Hiro-ra fókuszál. De persze azért ő maga is táplálkozik.

Majd “ebédjét” elfogyasztva Reiri már épp távozna, amikor Hiro megállaítja, egy “Anno… Kamura-senpai” mondattal. Ekkor Reiri odahajol hozzá, és szexin a fülébe suttog ^^

Persze ezután Hiro el is felejti, hogy mit akar, a többi fiú meg mégjobban rászáll. De mindez nem fontos, ő önfeledten boldogan ér haza, amit nem csak nővére vesz észre, hanem Hime is, aki figyelmezteti, hogy ne felejtse el, hogy még mindig a szolgája.

Később, naplemente után Reiri felhívja Hiro-t telefonon, mondván, hogy találkozni akar vele az iskola tetjén most azonnal. Hiro megpróbál kilopakodni a házból, de Hime elkapja.

Végül Hime azonban elég könnyen hagyja Hiro-t kidumálnia magát a helyzetből, így Hiro elhagyja a házat. Hime pezután megkéri Lisa-t, hogy kövesse Hiro-t, mert rossz érzése van. Lisa azonban éppen vacsorázik, ezért visszautasítja a dolgot. Hime viszont minden eszközt bevet.

Reiri és Hiro találkozik a tetőn, és ez lesz az eredménye:

Közben megérkezik Lisa is, hogy megmentse Hiro-t.

Végre megtudhatjuk, hogy ebben az animében hogyan is látják a vámpírokat:

1. A vámpír nem tud belépni egy házba, ha nem hívják meg.

2. A vámpírok és a vérfarkasok gyűlölik egymást, ősi ellenségek.

3. A vámpírok ereje éjfél után a legnagyobb.

4. A vámpírok érzékenyek a fokhagymára és a keresztre, de ez nem igaz a “tiszta vérű” vámpírokra.

5. A tiszta vérű vámpírok képesek elviselni a napfényt.

6. A tisztavérű vámpír nem csak rendelkezik denevér familiárisokkal, de ő maga is képes szertfoszlatni saját testét egy denvérraj képében.

Lisa és Reiri harcolni kezdenek, miközben folyamatosan sértegetik egymást. Hiro-ból pedig vámpír lett, és elindul hazafelé. Közben megtudhatjuk, hogy ha valaki kiszívja a királyi család valamely tagjának a vérét, akkor elképesztő erőkre tehet szert. Tehát ez Reiri célja.

Mikor hazaér rátámad Hime-re, de hát esélye sincs…

Végül azért mégis csak votl haszna Hiro-nak, hiszen beengedi a házba Reiri-t.

Hime megpróbálja megfélelmíteni Reiri-t egy kereszettel, de a vámpír közli, hogy nála ez nem használ.

A keresztből egy pilanat alatt kard lesz, és elkezdődik a csata…

Bár inkább azt mondanám, hogy Hime elkezd hadonászi egy karddal tök fölöslegesen. Reiri végül elkapja Hime-t, bár úgy tűnik, hogy ez Hime-nek sincs annyira ellenére ^^

Persze hamar fordul a kocka, mert Hime hirtelen David Copperfieldet megszeppentő ügyességgel elővarázsol a semmiből egy bazi nagy karót, ami valószínűleg eléggé hatásosan működne Reiri ellen, mivel ő maga is egy kicsit pánikol.

Reiri ráadásul nem tud eltűnni, mert Flan-chan eléggé erősen szorítja, szóval most telejsen ki van szolgáltatva, ezért végül megadja magát. Persze Hime-nek nem célja megölni Reiri-t, amit ki is fejez azzal, hogy jelképesen szép nagy ívben elhajítja a karót. Igazából előtte még burkotlan közölte, hogy tulképpen felderítőként és őrszemként kívánja használni Reiri-t, ami az érintettnek nem nagyon tetszik, hiszen a vámpírok nem alázkodnak meg senki előtt.

Hime visszaváltoztatja Hiro-t, és hát minden megy tovább.

A suliban Reiri még mindig népszerű…

És azért hogy lássuk, ez a sorozat minden ellenére mennyire vacak, a készítők még betesznek egy irtózatosan béna poént, még pedig azt, ahogy fiú diákok egy csapata egyszercsak odaáll Reiri elé lehúzott sliccel… És utána csodálkoznak, hogy miért nem vált be a dolog…

Ez a sorozat még mindig vacak……….. De Noto-sama iszonyatosan szexi volt mint Reiri 😀 Ráadásul szerintem Reirinek még úgy egészen jó a rajzolása is. Mármint úgy értem, hogy a többiekhez képest. A történet teljesen kiszámítható volt, ráadásul úgy érzem, hogy a vámpírfelfogásuk eléggé hasonlít a Tuskihime féle verzióra, ami ugyebár azt jelenti, hogy még annyira se voltak kreatívak, hogy vmi új dolgot találjanak ki. Jó, mondjuk tettek bele olyan elemeket, hogy nem léphet be a házba (amit ugye már mindenki ismer a Buffy-ból), meg olyat, hogy éjfél után a legerpsebbek, ami meg magában véve is nevetségesen hülyeség… Azért Noto Mamiko sokat számított ennél a résznél. Mert ha egy nála kevésbbé tehetséges seiyuu alakította volna Reiri-t, akkor biztos, hogy nem nézem meg ezt a részt… Sőt, akkor valószínűleg már a sorozatot is abbahagytam volna, akármennyire is szeretem Kawasumi Ayako hangját. Igazából ami kifejezetten jó az animében az továbbra is az opening és az ending ^^’ Az opening-et, a BLOOD QUEEN-t, amit Misato Aki (Mai-Hime endingje is ő) énekel, azt már napok óta hallgatom, és még mindig iszonyat jó ^^ Most már csak arra várok, hogy végre az ALI PROJECT is kihozza az ending single-jét, azt is letöltsem, és hozzáadjam az ALI PROJECT gyűjteményemhez ^^

2 hozzászólás to “Monster Princess 5. – Noto-sama vámpír ^_^”

  1. oneway december 15, 2007 - 1:15 du. #

    iszonyúan jó hangok vannak benne és a karakterek is okék lennének, de miért nem használják ki ezt???
    amúgy aranyos, hogy a sliccfelhúzáshoz feltétlenül le kellett térdelnie vámpírunknak:)))

  2. Misaki szeptember 30, 2010 - 7:47 de. #

    I love Hiro and I like Hime.

Hozzászólás